Animal bedding verwent uw paarden
Gezonde leefomgeving met houtkrullen of strokorrel

Geef uw paarden en eventueel andere dieren een gezonde en aangename leefomgeving. Dit kan door middel van animal bedding en de verschillende producten om de ondergrond te bedekken. De materialen die Drive-in Hout & Tuin Verdoodt - De Gendt uit Opwijk hiervoor in stock heeft liggen, zijn bijvoorbeeld houtkrullen, vlaslemen, houtkorrel en strokorrel. Informeer u in de zaak zodat u de juiste keuze voor uw paarden maakt.

----------------------------------------------------------------------------------

ALLES KAN OOK ZEER GEMAKKELIJK OPGEHAALD WORDEN
IN DE DRIVE-IN!

ER IS EEN RUIME GELEGENHEID

OM ALLES METEEN IN DE WAGEN TE LADEN.

-----------------------------------------------------------------------------------

Houtkorrel

Naast brandstoffen voor uw comfortabele warmte en de ideale grondverbeteraar voor uw tuin denkt het Oost-Vlaamse bedrijf ook aan uw paarden. Ook zij voelen zich graag comfortabel in hun stal. Een optie voor u is eventueel houtkorrel. Het is een schokwerend stalstrooisel dat sterk wordt aanbevolen voor paarden met een allergie. Het heeft dan ook een verhoogd absorptievermogen.

Strokorrel

Strokorrel is een superieur stalstrooisel op basis van zuiver tarwestro. Dit stro wordt versnipperd en samengeperst tot korrel zonder enige vorm van chemicaliën of bindmiddelen. Door de hoge temperatuur die vrijkomt bij de productie zijn strokorrels vrij van schimmels, kiemen en bacteriën. Het draagt meteen bij tot een gezonde leefomgeving voor uw paarden.

Vlot op te halen

Hoe groot of hoe klein uw bestelling voor animal bedding ook is. Bij Drive-in Hout & Tuin Verdoodt - De Gendt kan u het zeer makkelijk komen afhalen langs de drive-in. U mag gebruik maken van de ruime parkeergelegenheid om uw bestelling meteen in de wagen of aanhangwagen te laden. Het materiaal staat voor u klaar.

Contact

Ga naar Drive-in Hout & Tuin Verdoodt - De Gendt voor verschillende vormen van animal bedding. In Opwijk is het uw specialist voor deze hoogstaande materialen. Uw paarden zullen er goed bij varen.

Heeft u een vraag?

contact