Brandhout voor uw kachel, haard of inbouwhaard
Verwarmen wordt echt aangenaam

Eén van de kwaliteitsvolle brandstoffen die u bij Drive-in Hout & Tuin Verdoodt - De Gendt in Opwijk kan gaan ophalen is brandhout. Het bedrijf uit Oost-Vlaanderen selecteerde voor u de beste houtsoorten voor een gezellige en aangename warmte. Het hout wordt in handige pakken verpakt en gestapeld zodat u het thuis vlot kan opbergen voor een warme winter.

Beuk

Beuk is een harde houtsoort en ideaal te gebruiken voor uw kachel, haard en inbouwhaard. U krijgt de garantie van een sterke warmte en een gezellige sfeer in uw interieur. De brandstof is los gestort verkrijgbaar en dit op een lengte van 35 tot 38 centimeter. Geef uw bestelling vandaag nog door en het wordt klaargezet tegen het tijdstip dat u wenst.

Ander hout

Afhankelijk van uw wensen en verwarmingssystemen beschikt Drive-in Hout & Tuin Verdoodt - De Gendt over nog andere houtsoorten om u aan te verwarmen. Laat u informeren over de voordelen en eigenschappen van de verschillende soorten. De firma in Oost-Vlaanderen heeft naast beuk ook brandstoffen op basis van berk, es, els en eik.

Handig verpakt

Om de herfst en winter door te komen, heeft u mogelijk een grotere hoeveelheid aan hout nodig. Daarom wordt het hout handig verpakt voor een efficiënt transport en gebruiksvriendelijke stapelmethode. Het materiaal wordt strak gestapeld in stevige houten boxen. Ze zijn verkrijgbaar per 2 kubieke meter en op basis van berk, beuk, es, els en eik. Ook aanmaakhout en brandhout in zakjes van 40 liter haalt u makkelijk op.


--------------------------------------------------------------
Strak gestapeld in stevige houten boxen.
Verkrijgbaar per 2m³. Op basis van beuk, berk, es, els en eik.--------------------------------------------------------------

Contact

Kolen, houtpellets en brandhout, in Opwijk haalt u het bij Drive-in Hout & Tuin Verdoodt - De Gendt. Laat meteen weten wat u nodig heeft.

 

Heeft u een vraag?

contact