Prachtige tuinen met de ideale grondverbeteraar
Haal alles uit uw tuin

Veel problemen in uw tuin zijn dikwijls aan de slechte structuur van de bodem te wijten. Planten die afsterven, te veel vocht in de toplaag, de grasmat die niet mooi dichtgroeit, het zijn maar enkele voorbeelden, maar de lijst is eindeloos. Om dit te verhelpen, maakt u gebruik van de geschikte grondverbeteraar. Laat u adviseren bij Drive-in Hout & Tuin Verdoodt - De Gendt uit Opwijk voor de juiste keuze.

Betere bodemstructuur

Na de aanleg van de grasmat of de aanplanting van sierplanten is het niet eenvoudig om de bodemstructuur nog te verbeteren. Maar in iedere situatie is het aangewezen om de gepaste grondbewerking en -verbetering door te voeren. Zet hierbij in op een veilige en organische grondverbeteraar. In Opwijk haalt u deze bij Drive-in Hout & Tuin Verdoodt - De Gendt.

Diverse producten

Om de grond van uw tuin te verbeteren en gezonder te maken, heeft u de keuze uit meerdere producten. Denk onder andere champost, in de volksmond champignonmest genoemd, compost en potgrond. Het gebruik ervan zorgt voor een goede en luchtige bodemstructuur met de juiste zuurtegraad.

Deze natuurlijke middelen bieden nog enkele troeven:

  • de bodem wordt wortelvriendelijk
  • de planten overleven langer
  • de bodem krijgt extra vitamines

Lentemaanden

De beste periode om deze middelen aan uw bodem toe te voegen, zijn de lentemaanden maart, april en mei. U kan deze producten, ook potgrond is in kleinere hoeveelheden verkrijgbaar, komen afhalen tijdens de openingsuren van Drive-in Hout & Tuin Verdoodt - De Gendt. Voor grotere hoeveelheden wordt de mest tot bij u gebracht.

Contact

Alles om uw grond en bodem te verbeteren, haalt u bij Drive-in Hout & Tuin Verdoodt - De Gendt. Het is eveneens uw leverancier voor boomschors. Kom zeker eens langs voor meer informatie.

Heeft u een vraag?

contact