Natuurlijk verwarmen met duurzame houtpellets
Verwarmen kan ook milieuvriendelijk

Hout is de duurzame en hernieuwbare energiebron bij uitstek. Als bron van natuurlijke warmte en gezelligheid biedt Drive-in Hout & Tuin Verdoodt - De Gendt diverse houtproducten, zoals houtpellets, aan als biobrandstof. Meer en meer mensen stappen ook af van centrale verwarming om voor een pelletkachel- of ketel te kiezen.

 

----------------------------------------------------------------------------
Houtpellets in zakken van 15kg.

Speciale prijs per afname volledige pallet van 66 zakken

Wij bieden de klant hiervoor interessante voordelen aan!

Vraag ons gerust naar informatie!
----------------------------------------------------------------------------

Houtpellets

Om deze verwarmingssystemen te gebruiken, heeft u uiteraard houtpellets nodig. Pellets zijn de zuiverste en meest stabiele brandstof onder de biobrandstoffen, op voorwaarde dat ze aan de actuele kwaliteitsnormen voldoet voor een constant warmtevermogen. De toepassingen van houtpellets zijn dan ook divers: van het verwarmen van uw woning tot het verkrijgen van warm water.

Houtsoort

Onze pellets zijn vervaardigd uit 100 % naaldhout en Belgisch fabricaat.
Naaldhoutpellets zijn pellets die zoals de naam zegt, enkel van zachthout, den, etc. gemaakt worden.
De warmteafgifte bij hardhoutpellets of naaldhoutpellets is ongeveer hetzelfde. Men mag dit niet vergelijken met een houtkachel waar een blok eiken hout dubbel zo lang zou branden als eenzelfde blok dennenhout. Naaldhout pellets branden doorgaans zuiverder en hebben een lager asgehalte dan hardhouten.
Pellets die enkel naaldhout bevatten zijn doorgaans bleek (wit) van kleur.

 

Moderne brandstof

Om een natuurlijke warmte te creëren, zijn houtpellets een interessant alternatief. Drive-in Hout & Tuin Verdoodt - De Gendt geeft u alles advies. De houtpellets worden geproduceerd uit zuiver zaagsel dat strikt wordt gecontroleerd en bijgevolg vrij is van enig bindmiddel of ander additief. Daardoor zijn houtpellets een ecologische, economische en moderne brandstof. Er is geen overschrijdende uitstoot van CO2, aangezien de uitstoot van houtverbranding op een natuurlijke wijze terug in de cyclus van de fotosynthese terechtkomt.

Beste kwaliteit

Drive-in Hout & Tuin Verdoodt - De Gendt kiest er voor om de allerbeste kwaliteit te verkopen. Kwalitatieve houtpellets die garant staan voor een ecologische brandstof met een hoog rendement. Het wordt geproduceerd uit een zaagsel dat enkel afkomstig is van harshoudende bomen. De aangeboden pellets zijn door Testaankoop aangeprezen tot beste koop. De brandstof is beschikbaar in zakken van 15 kg met een speciale prijs per afname van 66 zakken of een volledig pallet.

Hardhoutbriketten

De hoogcalorische briketten zijn geperst zonder lijm of bindmiddelen, hebben een laag asgehalte en geven geen schouwaanslag. Gemaakt van 100% zuiver hout zonder bindmiddel of additief. Hardhoutbriketten zijn geschikt voor allerlei kachels, ovens en centrale verwarmingsovens die op hout functioneren. De hardhoutbriketten geven geen vonken. Briketten bieden een ecologisch voordeel door de lange branduur en een laag CO² gehalte. De assen kunnen worden verwerkt als compost of humus in de tuin.


----------------------------------------------------------------------------
Ronde hardhoutbriketten per zak van 10kg


----------------------------------------------------------------------------

Contact

Ga voor uw houtpellets in Opwijk langs bij Drive-in Hout & Tuin Verdoodt - De Gendt. Het biedt u diverse brandstoffen van hoge kwaliteit aan met ook brandhout en kolen in het assortiment.

 

Heeft u een vraag?

contact