Met kolen komt u warm de winter door
Verwarmen op maat met Drive-in Hout & Tuin Verdoodt - De Gendt

Steenkool is een fossiele brandstof, die sinds mensenheugenis wordt gebruikt bij kolenkachels. De mensen die hun woning verwarmen met een kolenkachel zijn het er roerend over eens: verwarmen met kolen staat gelijk aan een zeer gezellige en vooral ook economische warmte. De gebruikers kunnen op ieder moment hun bestelling doorgeven aan Drive-in Hout & Tuin Verdoodt - De Gendt in Opwijk.

Kolen & hout

De hedendaagse kolenkachels zijn meestal geschikt om zowel met kolen als met hout te gebruiken. In de periode van het voorjaar en de herfst, wanneer de buitenlucht de woning al wat opwarmt, wordt er enkel ’s avonds gestookt. Dan gebruikt u best brandhout. Tijdens het koude seizoen van de winter, is het makkelijk overschakelen op kolen.

Veelzijdige kachels

De tijd dat men bij kolenkachels enkel aan vervuilende oude stoven denkt, is ondertussen voorbij. De kolenkachels van deze generatie zijn veelzijdiger en economischer in verbruik. Dankzij een vulsysteem met een kolentrechter kan de kachel 24 uur op 24 branden. Ook zijn de nieuwe exemplaren voortaan uitgerust met een thermostaat.

Brandhout

Of u nu een kachel heeft die op hout en kolen werkt of één enkel op hout, beide brandstoffen zijn beschikbaar bij het bedrijf in Oost-Vlaanderen. Naast de kolen ontdekt u een ruime waaier aan brandhout van de beste kwaliteit. Het wordt in handige paletten of pakketten voor u klaargezet zodat u het makkelijk bij u thuis kan opbergen.

Contact

Verwarm uw woning met goed brandende kolen. In Opwijk vindt u deze brandstof bij Drive-in Hout & Tuin Verdoodt - De Gendt. Telefoneer of kom naar de zaak om de juiste hoeveelheid aan te geven.

Heeft u een vraag?

contact