Zeg vaarwel tegen onkruid met uw leverancier van boomschors
Snel werk maken van een verzorgde tuin

U heeft waarschijnlijk ook een grote hekel aan onkruid en wil alleen maar met volle teugen van uw tuin genieten zonder de geur van sproeistoffen. Dan is boomschors de ideale oplossing. Met Drive-in Hout & Tuin Verdoodt - De Gendt uit Opwijk krijgt u de keuze uit Belgische en Franse boomschors. Deze vormen van schors zijn zowel functioneel als decoratief bruikbaar.

Winter & zomer

Boomschors is zowel tijdens de zomer als tijdens de winter een ‘winner’ voor uw bodem en grond. In de zomer houdt boomschors de bodem langer vochtig terwijl gedurende de wintermaanden de wortels beter beschermd worden tegen de strenge vorst. Laat dit type van grondverbeteraar dan ook snel aanvoeren door uw leverancier van boomschors.

Onkruid voorkomen

Dankzij het aanbrengen van boomschors wordt uw tuin ook veel onderhoudsvriendelijker. Met een laag schors van 8 tot 10 centimeter dik bent u, afhankelijk van het soort schors dat u gebruikt, voor 3 tot 6 jaar verlost van het irritante onkruid. Voor dit gewenste resultaat levert Drive-in Hout & Tuin Verdoodt - De Gendt bij u de volgende soorten van schors:

  • Sylvesterschors
  • Pin Maritieme

Levering aan huis

Onze firma beschikt over het aangepaste vrachtvervoer waardoor uw bestelling vlot en efficiënt naar uw gewenste locatie getransporteerd zal worden. Hoeveel boomschors u ook wil, het wordt probleemloos tot bij u gebracht. Wanneer u kleinere hoeveelheden nodig heeft, kan u altijd zelf langskomen met een aanhangwagen of ander vervoersmiddel.

Contact

Zoek niet langer naar een leverancier voor boomschors. In Opwijk doet u een beroep op Drive-in Hout & Tuin Verdoodt - De Gendt. Uw bestelling wordt meteen klaargemaakt voor een snelle levering aan huis. Of kom het vandaag nog ophalen.

 
 
 

Heeft u een vraag?

contact